Tvetenveien 32 0666 Oslo   412 736 99 nly@romtek.no

Hvorfor velge oss?

Romtek AS, etablert i 2017, er et håndverkerselskap med fokus på kundetilfredshet og kvalitet. Vi er et nyetablert selskap med mange års erfaring i bransjen, som har gitt oss en god og stabil oppstart. Vi har gjort et godt inntrykk med kvaliteten i arbeidet vi har fullført.

Romtek AS er et selskap med kunnskap og kapasitet til å utføre alt innen bygg.

Siden oppstart har vi allerede overlevert en rekke prosjekter for både bedrifter og privatpersoner, og har per i dag pågående prosjekter som skal ferdigstilles.

Som totalentrepenører utfører vi alt innen bygg, flislegging, maling, riving, snekkerarbeid, rør og elektrikerarbeid mm. Sammen setter vi opp en plan for jobben som skal gjøres, vi jobber effektivt etter avtalt tid og sørger for at alle parter er fornøyd før kontrollering og overlevering av prosjekter.

Vi har kunden i fokus i all arbeid, og er opptatt av at kunden er fornøyd med leveransen og totalopplevelsen av samarbeidet.

Med hjelp av teknologi og utvikling, vil det alltid være behov for håndverkere og byggetjenester.

Vi ser derfor viktigheten av å følge opp teknologisk utvikling, og inkludere dette i vårt arbeid.  Dette mener vi øker kvaliteten i våre tjenester og gir raskere fremgang i prosjekter.

Ved oppbygg/oppuss, er det grunnleggende i bygget viktig for planleggingen av fremdriften. Dette avgjør hva vi kan utføre og hvilke hinder som vil dukke opp. Jobben vi gjør vil derfor bli tilpasset alle disse punktene for optimal levetid av arbeidet som blir utført. Før vi inngår avtale om oppstart, vil vi alltid komme på befaring med de involverte parter, og legge opp en fremdriftsplan i fellesskap. Dette gir oss klare retningslinjer og forberedelser når vi starter opp.
Vi legger stor vekt på å ha det ryddig når vi jobber. Dette gjør det enklere for oss når vi jobber, og gir prosjekteier/kunden et godt inntrykk.

Med fokus på kundetilfredshet og gode referanser, har vi allerede kommet på lik linje med flere av våre konkurrenter i bransjen.  Vi i Romtek har som formål å bli en av de beste i våres fagfelt, vi har startet bra og satser på å bli enda bedre. Vi tror at med et godt samarbeid til andre i samme bransje, så gjør vi hverandre bedre. Vi er derfor åpne til å delta i større prosjekter.

Med vår erfaring, et sterkt dynamisk team og våre verdier, vil vi utføre beundringsverdige prosjekter.